Monday, 2 April 2012

Engagement dais


Assalamualaikum ppl  :)

Its April already??!!! ermm...days come and gone,in just blink an of eye,the month of march is already coming to an end..saya masih lagi disini tergugel sana tergugel sini.hehehe..alhamdulillah..preparations tu almost done lah.erm..just to share lah kan..kdg2 waktu preparations ni bile google di saat akhir ade je yg nk ubah fikirann..once dh nampak yang cantik start la nak ubah kt situ lah nak ubah tang sini lahh..hadoiii*pengsan*..jgn nak salah kan org lain blame yourself..booOo...heheh...itu semua nafsuuu..tiba2 semalam mr.M sms katanye nk proceed for nikah sahaja xpayah tunang..Allah hu akbar..tp saya minta dia fikirkan dulu btol2(dalam hati sukaa...wAAAA..tp biar betol?!..kursus kawen pun belum pergi lagi hokayy !!wakakakaka)insyaAllah biarlah tunang dahulu..amin~~~

As for preparations tunang..hanya dais sahaja belum buat decision mahu yang manaaa......
yupp..yg sedang-sedang jer..asal ade..hehehe..price pun okay not baaad...i repeat not baaadd..
bile dh gugel2 tu jumpa lah yg mcmni **dROOL**sumber : ofkos abg google


simple & beautiful



cute kann..?siap ade bantal seme..bole pukul2 manja guna bantal tu :)



soft & sweet


kemas & teratur & elegant gituuu

For engagement dais ive always wanted something yang simple & casual & lovely..ohohohoo..insyaAllah..amin...

disebabkan today training balik awal so bole la men"post blog"..happy nye hatii..huhu..okay lah nak siap2 mandi and pg empire with Mr.M...daaaa...thanx for ur time :)


Wasalam

WG






1 comment:

  1. Wedding and Events MamooInPakistanMamoo can plan your Weddings, Events, Parties in Pakistan with special arrangements of Catering, Professional photography, Birthday, Stage, Car decoration and much more. We guarantee you to arrange. http://www.mamooinpakistan.com/services/weddings-and-events/

    ReplyDelete