Friday, 25 May 2012

Long hiatus


Holla dudes & babes ...

Time reaaaally flies..dh msuk bulan May,oh ya happy mothers day!!! and happy labor dayy..!!!ahhh..long hiatus...walaupun dah byk hari lewat but still..haihh..payah sungguh if no internet access,starting from May onwards saya sudah berpindah ke pj...bye bye shah alam..been staying in Shah Alam for almost 6 years sbb study(tibe2 nak recall segala memori.huhu)..so for internet kenalah buat service relocation if nak terminate nak open new account kena penalty pulaak.lgpun rugi and sayang kat username..hehehe..boleh tak cmtuuu...hehehe..pindah rumah serius fenatttt..tp best sbb suasana baru..no sewa..no bills..huhuhu...so no internet access for the past 26 days(siap counting hokeyy)...alhamdullillah tadi appointment with installer they installed the line after jumaat prayers tadi..mucho gracias to mr.M who arranged every single thing.. :)tengkiu sayangg..

Alhamdulillah progression on tunang berjalan lancar,2nd of may pg jmpa aniess with mr M amik baju @ Alamanda..baju pick up already from Anies Saffin..syukur sangat..thank you aniessss..im amazed!!! (cuma kena kuruskan badan sket.adehhh)..herbalife..!herbalife..!!
Syukur alhamdulillah ibu inform mr.M's mom sudah pun calling calling ngn mamma mia kuu..heheh.mereka bincang psl tarikh..dan satu lagi tarikh yg menjadi complicated sketnye..ibu mr.M kata kena buat back up plan cos might be date tu takut terjadi pilihanraya..sape nk dtg kenduri i u olss..dah tentu org kuar pg mengundi aaaa..so still stick with the plan but then if lets say terjadi nye pilihanraya date di lanjutkan ke minggu hadapan.huhu...tp banyak kate pilihanraya adalah lepas raya..ermmm..

venue: checked , date : checked ,hantaran :checked

alhamdulillah any thing will update..:)

1 comment: