Wednesday, 20 June 2012

SEWA HANTARAN





Bila terpandang kt daisypath tickers engagement kt wall nih..uuuuUUuuu.....
ohhhh my english!! hehe ,we hv been engaged for 1 week & 4 days rupanyaa...alhamdulillah..syukur pada Allah dah lepas 1 fasa and next coming soon...insyaAllah...fasa seterusnya Nikah..semoga dipermudahkannn...
okay just nak share psl hantaran..all hantarans from Mr.fiance was creatively done by 
Me & U @ Nilai 3...yup every part of hantarans was my idea and he followed accordingly...thanxx so much and credit to you Me&U..dan half of it telah di sponsor....alhamdulillah...hantaran saya 5 berbalas 7 dulang..bekas hantaran dah lam dah siap..3-4 months dh siap cuma mcm food and sirih junjung tu of course beli last minit lah kan..siapkan pn last minit semasa malam kejadian..credit to all my aunties : Cik Mek & Mak Jai..kerana menyumbagkan idea dan deco itu ini since ibu ku tidak sihat sgt**dugaan**tp now alhamdulillah dah sembuh..syukur..everything yang kite buat
okay selepas itu dh takde sape lg nak pakai ,adik pun sekolah lagi..and saya berfikir untuk menyewakan sahaja pd sesiapa yang berminat....
okay lets check out those hantarans ~~








from left : 1) Ferrro Rocher , 2)Fruits , 3)Kain pasang


from left : skip the kain pasang , 4) Toiletries , 5) Cincin + wang tanda rm100..


Bekas Hantaran untuk disewa  ialah :

1 ) 1 Bekas Hantaran for Cincin 
*bunga
*kotak for cincin
*bekas dulang made from polystyrene


2 )  4 Bekas hantaran
*bunga 
*kotak to isi barangan hantaran
*bekas dulang made from polystyrene

only RM35.00 for each bekas..
I only have 5 bekas...standard hantaran for tunang usually pun 5 je..hehe :)



Bekas Hantaran for Cincin


bekas cincin



done by : Me & U @ Nilai3

bunga deco


kotak ni ialah untuk penegasan 

ribbon on every edge


back side



if you wish purple is the colour for your hantaran theme..here you go!


If you dude or babe, interested please ring me a call or text me at anytime 

Wawa G


012.351.2125

No comments:

Post a Comment