Friday, 17 August 2012

Check in Wajib

Salam Malaysiannnss..

Yeahhh...!!! rasenye kebanyakan Malaysian akan jd kan check-in wajib setiap tahun
di Jalan Tuanku Abdul Rahman/Jalan Masjid india/Jalan TAR...untuk persiapan sambutan aidilfitri kannn...alhamdulillah..baru balik dr shopping mopping bersama encik tunang di jalan Tar..hadoilaa lautan manusia..bersesak2..yeahh seme org mengambil kesempatan untuk mendapatkan harga terbaik untuk hari raya yg kurang lagi 2 ari je nih...hehe..mana tak nye kalau baju kurung 3 psg rm 100 sapo tak nak kann?..kuih raya @ biskut raya 3 balang rm20..mampu ke dapat arga tu di awal ramadhonn?..gegege..baju melayu rm80 pun dapat...heheh...songkok,sampin,butang baju melayu,kain pelikat semua ade lahh..yeahh nak shopping harus lah luaskan perjalanan..jgn nampak terus beli..jalan jauh sket...tgk ade yg bole kasi arga murah nnt menyesal balik uma,huhuhu..mcm saya tadi beli tudung instant yg sarung je tu.....

Kedai 1 : rm30, Kedai 2 : rm25..walaupun rm5 beza..still...heheh...yg bestnye Kedai 2 ade menawarkan customised untuk tudung letak batu2 ..bukan batu jalan ok...swarovski kaoo..bole design ikut yg kite nak...depan Kedai 2 ade shoplot (lupa nama kedai) jual tudung kosong shj..byk pilihan...hebatt..akak yg buat customise tudung ni dia xjual tudung hokey...kedai dia ade 2 steamer utk lekatkan batu2 yg kte pilih tu shj...so nak beli tudung beli kdai lain..huhu...satu round tudung mau letak batu rm11 ahkak chinese muka  koreaan tu kate....heheheh..Thanx AhKak..:)

Syukur lah..akhirnye kami berjaya dapat keperluan utk aidilfitri ni secara berhemah..ececeh..(previous entry kan dah kata nak jimattt..)

so as for Today's Catch :

saya :  4 items
my fiance's :  5 items

alhamdullillah...itu belum sampai 12 tgh malam..mau harga runtuh katanyee..saya dh xlarat nk tunggu detik 12 malam....lepas buka sambung sket lg perjalanan then trus pulang.11 malam tiba di rumah..capek ! tp kerennn bangatt :)

p/s: tak sempat nk snap ape2 pic..tgn dh penuh pgg shopping bag..shopping2 juge kena hati2 juga dgn penyeluk saku yea..awasi brgn anda ..till then..esok dh last ramadhan..harap berjumpa lagi di ramadhan berikutnye then Raya ...weeeeeeeee

No comments:

Post a Comment